Edad
1-5
Tamaño
mediano
Sexo
hembra
Raza
american-staffordshire
Nombre
DAMA
Fecha del anuncio
Mar 20, 2017
Provincia
Visitas
76
DESCRIPCIÓN

Nom: DAMA Sexe: Femella Edat: 2 anys Raça: X American Stafford Mida mitjana La Dama és una juganera. Una gosseta molt eixerida que fa poquet que està amb nosaltres. Habituant-se, com tots! Aquesta princesa necessita una segona oportunitat. No volem que passi massa temps al refugi, es mereix l’equilibri, la calor i l’amor d’una llar. Ens ajudes a que recuperi el somriure? Contacte adopcionsresponsables@gmail.com 665.905.727 (9h-14h) ARBRA

FEATURES

Santa Eulalia de Ronsana, Barcelona, España
user-logo
ARBRA - Adopcions Responsables i Benestar Animal

Dirección: Santa Eulalia de Ronçana Web: http://www.arbra.org
Anuncio Disponible Adoptatuperro
Todos los derechos reservados © 2018 Adoptatuperro.es
X