Edad
+8
Tamaño
grande
Sexo
macho
Raza
pastor-alemán
Nombre
XISCU
Fecha del anuncio
Feb 10, 2017
Provincia
Visitas
115
DESCRIPCIÓN

Nom: Xiscu Sexe: Mascle Raça: Pastor alemany Edat: 10 anys Per agafar aquest pobre gos del carrer vam estar tres dies… tenia tanta por que no hi havia manera… al final gràcies a un veí que el va entrar a casa seva el vam poder agafar… Va entrar al refugi en pànic. No sabem quin és el seu passat, però no creiem que fos massa bo. Ara mica en mica es va deixant fer, surt al pati i va confiant amb nosaltres. Amb altres gossos es porta bé. I estem segurs que en unes setmanes serà un d’aquells gossos que et fa tanta il.lusió veure el canvi que ha fet!!! Vols aconseguir que en Xiscu somrigui?

FEATURES

Santa Eulalia de Ronsana, Barcelona, España
user-logo
ARBRA - Adopcions Responsables i Benestar Animal

Dirección: Santa Eulalia de Ronçana Web: http://www.arbra.org
Anuncio Disponible Adoptatuperro
Todos los derechos reservados © 2018 Adoptatuperro.es
X