Edad
1-5
Tamaño
mediano
Sexo
hembra
Raza
mestizo
Nombre
LIA
Fecha del anuncio
Ene 8, 2017
Provincia
Visitas
62
DESCRIPCIÓN

Nom: LIA Sexe: femella Edat: 5 anys Raça: Creuat Mida: mitjana La nostra LIA torna a estar al refugi amb nosaltres… Està molt trista i s’ha de tornar a habituar a la gàbia. Se’ns trenca el cor. Sols vol carícies i estar acompanyada. Se li està fent molt dur, i a nosaltres també. La Lia necessita una família que mai més l’abandoni i que entengui les seves necessitats. Necessita estabilitat, seguretat i molt d’amor. T’agradaria adoptar a la LIA? Ens ajudes? Contacte adopcionsresponsables@gmail.com 665.905.727 (9h-14h) ARBRA

FEATURES

Santa Eulalia de Ronsana, Barcelona, España
user-logo
ARBRA - Adopcions Responsables i Benestar Animal

Dirección: Santa Eulalia de Ronçana Web: http://www.arbra.org
Anuncio Disponible Adoptatuperro
Todos los derechos reservados © 2018 Adoptatuperro.es
X